pexels-samuel-wölfl-1427529.jpg

AREA MANAGER

NCC Industry

AREA MANAGER

image001.png

NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. NCC:s verksamhet inom asfalt är uppbyggd kring produktion av asfalt samt asfaltbeläggning. Asfaltsverksamhet bildar en naturlig förädlingskedja som är väl integrerad med NCC:s bygg- och anläggningsverksamhet. I en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och asfalt till allt från garageuppfarter och mindre vägar till komplexa infrastrukturprojekt. NCC Industry och asfaltsverksamheten har en stark marknadsposition där vi vill växa ytterligare.

 

Arbetsområdet har en spännande resa framför sig med många möjligheter. Vi erbjuder dig en varierande och utmanande roll som Area Manager där du får stora möjligheter att påverka verksamhetens framtid.

Om rollen
Som Area Manager inom området Stockholm Norr är du ansvarig för marknad, kunder, leverantörer och underentreprenörer, processer och tjänster vad gäller vår asfaltsverksamhet. 

Stort fokus på rollen är att arbeta nära kunder och anställda på lokal nivå, kontinuerligt bevaka marknaden samt leda sälj- och anbudsarbetet. Ansvar för att utveckla enheten mot strategiska mål. Du har ekonomiskt ansvarig för hela AM-området vad gäller budget, prognos och månadsavstämningar.

Tillsammans med ledningsgruppen och ditt team av Operation Managers kommer du att fortsätta utveckla avdelningen med affärsmannaskap och engagerande ledarskap. Till din hjälp finns stödfunktioner och du rapporterar till Head of Department för Asphalt Middle på NCC Industry och ingår i regionens ledningsgrupp där du har en strategiskt viktig roll.

Om Dig
Vi söker dig som har ett modernt ledarskap med erfarenhet av att leda ledare! Du har flerårig chefserfarenhet från projektinriktad verksamhet inom samhällsbyggnad, med fördel från anläggning-, väg-, järnväg-, bygg-, asfalt-, annan industriell verksamhet med tydligt affärsmässigt fokus. Du har tekniskt inriktad utbildning på högskolenivå. Gedigen, relevant arbetslivserfarenhet kan kompensera för en annan utbildningsnivå.


Du arbetar resultatorienterat med en förmåga att entusiasmera och utveckla personal till långsiktigt lönsamma team. Som ledare är du trygg i dig själv, kommunikativ och har en naturlig förmåga att skapa och utveckla goda relationer till medarbetare, kunder och leverantörer. Vidare är du strukturerad samt en person som drivs av att leverera resultat. Ett stort kontaktnät inom branschen är starkt meriterande. Att verka för en god arbetsmiljö och att du delar våra värderingar Ärlighet, Respekt och Tillit är en självklarhet för dig. Läs gärna mer på: www.ncc.se/om-ncc/om-koncernen/varderingar/

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placeringen är i på något av våra platskontor i Stockholm. Tjänsten innebär resor, främst i regionen, övernattning kan förekomma. 

 

I enlighet med NCC:s säkerhetskultur så kommer bakgrundskontroll att genomföras på slutkandidat.

Kontakt & ansökan

Intervjuer och urval sker löpande, vi önskar din ansökan senast 20 oktober.

 

För mer information vänligen kontakta;

Suzanne Vishaj Falk, 070 594 10 36 | suzanne.falk@findexecutives.se

Varmt välkommen med din ansökan!