top of page
pexels-samuel-wölfl-1427529.jpg

AREA MANAGER


NCC

AREA MANAGER TILL NCC ASFALT
Jönköping

Vill du vara med och utveckla affärer och team? Som Area Manager får du en varierande och utvecklande roll och stora möjligheter att påverka verksamhetens framtid.

 

NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt och stenmaterial. NCC:s verksamhet inom asfalt är uppbyggd kring produktion av asfalt samt asfaltbeläggning. Asfalts verksamhet bildar en naturlig förädlingskedja som är väl integrerad med NCC:s bygg- och anläggningsverksamhet. I en högteknologisk tillverkningsprocess levereras insatsmaterial och asfalt till allt från garageuppfarter och mindre vägar till komplexa infrastrukturprojekt. NCC Industry och asfaltsverksamheten har en stark marknadsposition där vi vill växa ytterligare.

 

Om rollen
Som Area Manager får du ansvar för att leda och utveckla verksamheten tillsammans med skickliga medarbetare. Du har personal, budget och resultatansvar samt miljö-och arbetsmiljöansvar. Tillsammans med ditt team, som består av operation managers och operations specialist, förväntas du att fortsätta utveckla medarbetare och verksamheten för att möta våra kunders framtida behov. Du rapporterar till Head of Department för Asfalt Syd och du ingår i avdelningens ledningsgrupp där du får en strategiskt viktig roll.    

Om dig
För att trivas i rollen som Area Manager bör du vara affärsinriktad, självständig och ha hög social kompetens. Som ledare är du trygg i dig själv, med ett genuint intresse för att utveckla människor. Du är skicklig på att bygga och utveckla team, med ett särskilt fokus på att utveckla ledare som i sin tur kan skapa nya ledare. Din kommunikativa förmåga skapar och utvecklar goda relationer med alla, från medarbetare till kunder och leverantörer. 

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen, med fördel från beläggnings eller anläggningsbranschen och med tidigare erfarenhet som chef och ledare. Du har en tekniskt inriktad utbildning på högskolenivå, eller arbetslivserfarenhet som kan kompensera för motsvarande utbildningsnivå.


Ledarskap
Din förmåga att lyssna och din ödmjukhet genomsyrar ditt ledarskap och bidrar till att andra gärna vill följa dig. Värderingar som ärlighet, respekt och tillit går i linje med dina egna värderingar. Att aktivt verka för en god arbetsmiljö är en självklarhet för dig. Läs gärna mer; https://www.ncc.se/om-ncc/om-koncernen/varderingar-och-star-behaviors/

Övrig information

Placeringen är på NCC kontor i Jönköping. Tjänsten innebär resor, främst i regionen, övernattning kan förekomma. I enlighet med NCC:s säkerhetskultur så kommer bakgrundskontroll att genomföras på slutkandidat.  

Kontakt & ansökan

Intervjuer och urval sker löpande. Vi önskar din ansökan senast 16 augusti. För mer information vänligen kontakta;

Suzanne Vishaj Falk, 070 594 10 36 | suzanne.falk@findexecutives.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

bottom of page