top of page
pexels-samuel-wölfl-1427529.jpg

AVDELNINGSCHEF

NCC Building Sverige, Hus Stockholm

AVDELNINGSCHEF

image001.png

Gillar du utveckling och vill vara med där det händer?

 

Stockholm växer och NCC är en viktig kugge i denna tillväxt. Tillsammans med våra kunder bygger vi just nu många spännande projekt. Nu söker vi en engagerad och strategisk ledare till en av NCC Building Sveriges största avdelningar.

Avdelning Hus Stockholm ansvarar för ny- och ombyggnation av kommersiella byggnader (ej bostäder) i Stockholmsregionen. Portföljen består av kontor, skolor, samfärdsbyggnader, industrianläggningar mm. Dessutom utför avdelningen de projekt som utvecklas av affärsområdet NCC Property Development, främst kontors- och handelsbyggnader. De flesta samarbetena startar med tidig involvering från NCC:s sida, där långsiktig samverkan och goda relationer är en viktig kugge. Kunderna består av både privata och offentliga bolag.

 

Om rollen

I rollen som avdelningschef har du övergripande ansvar för verksamheten. Du rapporterar till divisionschefen och blir en viktig nyckelperson i ledningsgruppen för division Öst/Nord som sträcker sig från Stockholm till Luleå och innefattar fyra avdelningar.

 

Som avdelningschef har du budget- och resultatansvar och är ytterst ansvarig för att driva tillväxten, öka konkurrenskraften och säkerställa god lönsamhet i avdelningen. I ditt uppdrag ingår att ta beslut om de kort- och långsiktiga mål som fastställts för avdelningen. Avdelningen befinner sig mitt i en spännande utvecklingsresa och nu söker vi dig som fortsatt kan leda och utveckla denna.

 

Din profil

Vi söker en modern avdelningschef som har erfarenhet från bygg- och/eller fastighetsbranschen och som kan skapa resultat genom andra ledare. Du ska tänka strategiskt, agera med tydlighet, vara flexibel, leda i förändring och utveckla vår verksamhet.

Du har en akademisk examen inom relevant område.

Som ledare är du trygg och grundad, din ledarstil utmärker sig genom att du har en hög grad av öppenhet och transparens. Du har förmågan att arbeta proaktivt, strategiskt och resultatinriktat.

NCC erbjuder en möjlighet att arbeta tillsammans med medarbetare som besitter lång erfarenhet av att driva komplexa projekt inom många olika segment. Förutom avdelningens egen marknad finns stora affärsmöjligheter i samverkan med andra avdelningar och större projekt i geografier utanför Stockholm.

Du kommer att ha stora påverkansmöjligheter av utvecklingen i affärsområdet och tjänsten är en nyckelroll inom NCC Building Sverige.

Ytterligare information

Tjänsten är placerad på NCC:s huvudkontor vid Järva Krog i Stockholm. Resor förekommer i tjänsten. Rapportering sker till divisionschef Öst/Nord inom Building Sverige. För den här tjänsten genomför vi bakgrundskontroll i enligt med NCC:s säkerhetskultur.

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

 

Kontakt & ansökan

Intervjuer och urval sker löpande. För mer information kontakta;

Suzanne Vishaj Falk, 070 594 10 36 | suzanne.falk@findexecutives.se eller

Petra Johnsson, 070 990 08 88 | pj@findexecutives.se.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

bottom of page