pexels-samuel-wölfl-1427529.jpg

BITRÄDANDE UTBILDNINGSCHEF

Vellinge kommun

BITRÄDANDE UTBILDNINGSCHEF

vellinge logga.png

Vill du vara med och förverkliga denna vision i rollen som Biträdande utbildningschef?

Att våra barn får en god start i livet är ett av våra viktigast uppdrag som kommun. I Vellinge kommun har vi högt ställda ambitioner och som målsättning att erbjuda en skola i nationell toppklass; en skola med lust att lära och en skola som lär för livet. Läs gärna mer om vår vision på Vellinge.se

Inom vår utbildningsavdelning ryms verksamheter från förskolan till Vuxenutbildning och vi söker nu en biträdande utbildningschef som vill vara med att utveckla och leda en verksamhet och skola mot absolut toppklass!

Tillsammans med utbildningschefen får du möjlighet att vara med och forma ditt uppdrag. Som biträdande utbildningschef får du en viktig roll att leda utbildningsavdelningens centrala administration som består av sex medarbetare och vars uppdrag är att stödja och utveckla organisationen. Ditt uppdrag innebär att skapa förutsättningar för en utbildningsverksamhet med högt ställda ambitioner i en av Sveriges bästa skolkommuner.

 

Du ansvarar för att administration och nämndhanteringen fungerar i organisationen vilket också innebär att du har dialog med nämndsordförande vid beredning av ärenden. Du får en nyckelroll att tillsammans med utbildningschefen säkerställa att vår värdegrund mod, trovärdighet, omtanke och glädje genomsyrar vårt arbete.

Som biträdande utbildningschef skapar du goda förutsättningar för att vi tillsammans tar ett steg till i arbetet med att erbjuda våra barn och elever vad de behöver för att möta vårt samhälle och arbetsmarknad idag och om 10-15 år. Du kommer att vara en aktiv del i det pågående utvecklingsarbetet inom ramen för ”Framtidssäkrad välfärd” med sikte på 2030. Du rapporterar direkt till Utbildningschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp.


Vi söker dig som är generalist som har höga ambitioner och goda ledaregenskaper.
Du är duktig på att strukturera och har en helhetssyn som skapar möjligheter kring vad som främjar elevers lärande och utveckling. Du är mål- och resultatorienterad och du är duktig på att kommunicera.


Idag är din roll förmodligen rektor, verksamhetschef, biträdande utbildningschef eller motsvarande, och du har b.la arbetat med kvalitetsfrågor och/eller utvecklingsfrågor tidigare. Din skicklighet tar sig i uttryck inom kvalitetsarbete, skollag och övriga styrdokument och du har en hög digital ambition.  

Kontakt & ansökan

Är du intresserad av att veta mer?

 

Kontakta Petra Johnsson,

070 990 08 88 | pj@findexecutives.se