top of page
pexels-samuel-wölfl-1427529.jpg

IT-CHEF SVERIGE ,MED ANSVAR FÖR NORGE OCH FINLAND

Elis

IT-CHEF SVERIGE
Med ansvar för Norge och Finland

elis.jpeg

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag? 

Elis söker IT chef Sverige med ansvar för Norge och Finland!

Elis erbjuder heltäckande hyrlösningar för hygien- och textilservice. Hundratusentals arbetskläder, mattor, torktrasor, bädd-, bad- och bordstextilier cirkulerar dagligen mellan Elis tvätterier och kunder inom vård och omsorg, industri, handel, renrum, hotell och restaurang. Genom logistik och textilvård optimeras användandet av varje plagg och textil och behovet av nyproduktion minimeras. Det är ett arbetssätt som visar vägen i den cirkulära omställningen och en modell som Elis har arbetat efter i över 70 år.

 

IT Chef Sverige med ansvar för Norge och Finland

Som IT chef har du personal- och resultatansvar för 20 medarbetare i Sverige och supporterar Norge och Finland. Du leder, utvecklar verksamheten i nära samarbete genom fyra chefer och arbetar nära finansdirektören, ledning och övriga intressenter. Du ingår i svenska ledningsgruppen och är en del av koncernens IT-ledningsgrupp och rapporterar till CIO i Paris.

 

Ditt uppdrag

Ditt övergripande uppdrag blir att fortsätta utveckla verksamheten genom att stödja organisationen och dess affärsprocesser med konkurrenskraftiga IT lösningar som säkerställer Elis fortsatta arbete som marknadsledande inom sitt område.

 

Som IT chef blir ditt uppdrag att leda, utveckla personal och verksamheten att leverera en hög grad av service till organisationen. Du förväntas även driva och delta i en rad olika spännande projekt som utvecklar och stöttar verksamheten som mobila tjänster, säkerhetstjänster och spårbarhetslösningar baserade på RFID-teknik.

Vem är du?

Vi söker dig som är en skicklig ledare och som har erfarenhet av att leda andra ledare inom IT. Din bakgrund och erfarenhet har du från ett internationellt sammanhang inom tillverknings- eller logistiksektorn. Du har en god vana av att driva och arbeta i projekt. Det som utmärker ditt ledarskap är din förmåga att motivera och engagera dina medarbetare och ditt ”mindset” genomsyras av en hög grad av servicetänkande.

Vad kräver rollen?

För att lyckas i uppdraget har du goda ledaregenskaper och tillsammans med ditt team skapar du goda resultat. Ditt sätt att kommunicera möjliggör att du kan navigera på olika nivåer och i olika sammanhang. Du brinner för att skapa förutsättningar för andra och att leverera på en hög nivå.

 

Som person är du analytisk, engagerad, nyfiken och har en förmåga att se helheter och du har även ett sinne för detaljer. Du stimuleras av komplexitet och trivs att vara i en organisation som är marknadsledande och i framkant. Du har troligen en kandidatexamen i datavetenskap eller motsvarande utbildning.

Elis erbjuder

En spännande roll och ett marknadsledande företag som ligger långt framme inom hållbarhet och har en hög kompetens inom It området. Sverige är ett av de ledande länderna när det gäller att ”pilotera” de nya lösningarna. Du får även möjlighet att vara aktiv i koncernens IT-ledningsgrupp och i den svenska ledningsgruppen.

Kontakt & ansökan

För mer information kontakta gärna

Petra Johnsson, 070 990 08 88 | pj@findexecutives.se eller

Suzanne Falk, 070 594 10 36 | suzanne.falk@findexecutives.se.

Välkommen med din ansökan!

bottom of page