top of page
FXL_SuzanneV 5.jpg

VILKA ÄR VI?

Vi har hjälpt kunder nationellt och internationellt med ledarrekrytering och ledarutveckling över 20 år men då under ett annat varumärke. 

Vi arbetar nationellt och internationellt tillsammans med skickliga konsulter och samarbetspartners. Vi kan erbjuda er ett nätverk av duktiga konsulter som samarbetar med oss så får ni den bästa kandidaten för uppdraget.

 

Vi finns med kontor i Stockholm och i Malmö samt ingår i ett internationellt nätverk.

VAD GÖR VI?

Vi gör runt 50-100 chefsrekryteringar om året.

Vi gör cirka 100 utvärderingar/assessment av chefer varje år.

Vi förmedlar interim rekryteringar på ledande befattningar.

Vi skickliggör ledare inför ett nytt uppdrag eller i nuvarande uppdrag genom ledarstöd och coaching.

VARFÖR FXL?

Vi har arbetat med ledarutveckling och ledarrekrytering under många år men tidigare under ett annat varumärke.

Vår kompetensbaserade rekryteringsprocess tar utgångspunkt utifrån ett mångfaldsperspektiv och vårt gedigna nätverk sträcker sig både lokalt, nationellt och internationellt.

Vi är duktiga på att hitta ledare, bedöma kompetens och att matcha dem till rätt sammanhang!

Vi är duktiga på att hitta ledare, bedöma kompetens

och att matcha dem till rätt sammanhang!

Skärmavbild 2022-04-04 kl. 15_edited.png

FXL | Findexecutives är ett företag som har arbetat med rekrytering och ledare under 20 år och tidigare verkat under ett annat varumärke. Vi jobbar med chefsrekrytering och hjälper företag att bygga sina verksamheter och affärer genom att rekrytera ”ledare som skapar ledare” som i sin tur bidrar till en bättre lönsamhet och hållbarhet.

Vi hjälper er med er nästa rekrytering, kanske behöver ni göra en slutbedömning av en kandidat eller vill utföra en bakgrundskontroll. Behöver ni hjälp med coachning/ledarstöd har vi ett fantastiskt nätverk av duktiga konsulter som vi samarbetar med.

Vi finns i både Malmö och i Stockholm.

_027_edited.jpg

IMSA SEARCH

Vi är glada över att vara en del av IMSA global Search som är rankade bland de 40 ledande executive search leverantörerna globalt.

_093.JPG

Våra konsulter deltog på IMSAs globala möte med gästföreläsare som Pedro Brito. Föreläsningar innehållande inblickar i nulägets utmaningar inom ledarskap och vikten av "Learn how to Learn" i ett läge där kunskap snabbt föråldras. Vi behöver känna till varje marknad, skapa och upprätthålla förtroendefulla relationer med alla intressenter och behandla andra så som vi vill att de ska behandla oss.

IMSA
bottom of page