top of page
pexels-samuel-wölfl-1427529.jpg

PLATSCHEF

ERFARNA PLATSCHEFER TILL INVESTERINGSPROJEKT INOM INFRASTRUKTUR

I denna rekrytering representerar vi en av våra kunder som är en framstående aktör inom järnvägsinfrastruktur i Norden. Företaget erbjuder en dynamisk arbetsplats och möjligheten att arbeta med innovativa infrastrukturprojekt, allt från broar, vägar till järnvägar. Företaget präglas av stark entreprenörsanda och sticker ut på marknaden med sina unika helhetslösningar för MBEST-entreprenader.

Företaget befinner sig i en expansiv fas och vi söker platschefer till projekt som sträcker sig främst mellan Västergötland – Lappland. Eftersom företagets etableringsplatser finns mellan Stockholm och Sundsvall söker vi främst kandidater som bor i närheten.

 

Om rollen

Som platschef får du en nyckelroll med totalansvar för att leda projekt från start till överlämnande. Ditt arbete innefattar att utveckla kundrelationer, sätta mål och hantera arbetsmiljö, planering, personal, kvalitet och ekonomi. Som platschef har du ett projektteam med arbetsledare och projektingenjörer som du leder, coachar och motiverar i projektet. Inom företaget ingår flera affärsområden med vilka du har ett nära samarbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Beroende på din bostadsort så förekommer regelbundet resor främst nationellt men även inom Norden. 

 

Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig med relevant högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet från ledande positioner inom infrastrukturprojekt; anläggning eller järnvägsbranschen. Du behöver ha djupgående kunskap om byggprocessen, inklusive teoretisk och praktisk teknisk kompetens, samt flera års erfarenhet av att framgångsrikt drivit projekt med direktrapporterande personal och ekonomiskt ansvar. Vidare har du kunskap om entreprenadjuridik, god datorvana och utmärkta svenska språkkunskaper. B-Körkort är ett krav.

 

Vi söker dig

Vi söker som är en naturlig och engagerad ledare, skicklig på att bygga långvariga relationer med både kunder och kollegor. Du har stark ekonomisk förståelse och planeringsförmåga, och kan identifiera både möjligheter och risker under alla projektstadier. Din förmåga att bedöma långsiktiga konsekvenser av olika åtgärder stödjer välgrundade beslutsfattande. Din starka drivkraft, affärsfokus, problemlösningsförmåga och ansvarskänsla är avgörande för framgång i rollen som platschef.

Kontakt & ansökan

Intervjuer och urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 14 augusti. Ansvarig för rekryteringen är Suzanne Falk, 0705941036 | suzanne.falk@findexecutives.se

Välkommen med din ansökan!

bottom of page