top of page
pexels-samuel-wölfl-1427529.jpg

PLATSCHEF

Elis

PLATSCHEF
Nyköping

elis.jpeg

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag?

Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. En av våra framgångsfaktorer är att vi erbjuder våra kunder marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service. Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat.

Elis Textil Sverige AB är en del av börsnoterade franska Elis S/A som finns i 28 länder i Europa och Latinamerika. Med huvudkontor i Malmö sysselsätter Elis Sverige 1400 medarbetare på 25 anläggningar över hela landet och omsätter 2,1 miljarder kronor per år. 2020 blev Elis det första företaget i Sverige att certifieras för sitt arbete mot FN:s globala hållbarhetsmål.

 

Elis erbjuder heltäckande hyrlösningar för hygien- och textilservice. Hundratusentals arbetskläder, mattor, torktrasor, bädd-, bad- och bordstextilier cirkulerar dagligen mellan Elis tvätterier och kunder inom vård och omsorg, industri, handel, renrum, hotell och restaurang. Genom logistik och textilvård optimeras användandet av varje plagg och textil och behovet av nyproduktion minimeras. Det är ett arbetssätt som visar vägen i den cirkulära omställningen och en modell som Elis har arbetat efter i över 70 år.

 

Platschef Nyköping

Som platschef får du ett totalansvar för Elis Sveriges nya anläggning i Nyköping som omsätter 50 msek med 68 medarbetare. Du har ett kommersiellt ansvar för kundkontrakt, förhandling och att utveckla samarbetet med kunderna som säkerställer att Elis har en fortsatt marknadsledande ställning inom sitt område. Som platschef utvecklar du dina medarbetare och driver anläggningen framåt. Du rapporterar till regiondirektören.

 

Vad kan du?

Som ledare är du prestigelös, kommunikativ och du har lätt att få andra att följa dig. Ditt ledarskap och driftighet skapar förutsättningar för att utveckla dina medarbetare, kunder och verksamheten mot Elis övergripande mål och vision. Det som utmärker ditt ledarskap är intresset för människor och att entusiasmera och engagera.

Vi söker dig som brinner för att utveckla människor och som har en bakgrund inom tillverkande industri. Du har gärna tidigare erfarenhet från en personalintensiv verksamhet och hanterat medarbetare med olika bakgrund. Du är relationsinriktad och har en god kommersiell förståelse. Ditt ledarskap utmärker sig genom din prestigelöshet och du har lätt att få andra att följa dig.

Kontakt & ansökan

För mer information kontakta gärna Petra Johnsson, 070 990 08 88 | pj@findexecutives.se

Välkommen med din ansökan!

bottom of page