pexels-samuel-wölfl-1427529.jpg

PLATSCHEF

Elis

PLATSCHEF
Torup

elis.jpeg

Vill du jobba i ett framgångsrikt, internationellt och marknadsledande företag?

Elis Textil Sverige AB är en del av börsnoterade franska Elis S/A som finns i 28 länder i Europa och Latinamerika. Med huvudkontor i Malmö sysselsätter Elis Sverige 1400 medarbetare på 25 anläggningar över hela landet och omsätter 2,1 miljarder kronor per år. 2020 blev Elis det första företaget i Sverige att certifieras för sitt arbete mot FN:s globala hållbarhetsmål.

Elis erbjuder heltäckande hyrlösningar för hygien- och textilservice. Hundratusentals arbetskläder, mattor, torktrasor, bädd-, bad- och bordstextilier cirkulerar dagligen mellan Elis tvätterier och kunder inom vård och omsorg, industri, handel, renrum, hotell och restaurang. Genom logistik och textilvård optimeras användandet av varje plagg och textil och behovet av nyproduktion minimeras. Det är ett arbetssätt som visar vägen i den cirkulära omställningen och en modell som Elis har arbetat efter i över 70 år.

 

Platschef Torup

Som platschef får du ett totalansvar för Elis Sveriges anläggning i Torup som omsätter ca 110 msek med ca 70 medarbetare. Tillsammans med din ledningsgrupp som består av underhållschef, produktionschef, kundservicechef, kvalité, miljö och lagerchef skapar ni goda förutsättningar att utveckla och förbättra anläggningen.

 

I ditt uppdrag ingår även ett kommersiellt ansvar för Elis kunder, förhandling av avtal samt utvecklar samarbetet som säkerställer att Elis tillgodoser efterfrågade behov och har en fortsatt marknadsledande ställning inom sitt område. Som platschef förväntas du att utveckla dina medarbetare och att driva anläggningen framåt.

Du rapporterar till regiondirektören.

 

Ledarskap

Som ledare är du prestigelös, kommunikativ och du har lätt att få andra att följa dig. Det som utmärker ditt ledarskap är intresset för människor och att entusiasmera och engagera. Ditt ledarskap och driftighet skapar förutsättningar för att utveckla dina medarbetare, kunder och verksamheten mot Elis övergripande mål och vision.

Vi söker dig

Vi söker dig som brinner för att utveckla människor och som har en bakgrund inom tillverkande industri. Du har gärna tidigare erfarenhet från en personalintensiv verksamhet och erfarenhet av att leda medarbetare med olika bakgrund. Du är relationsinriktad och har en god kommersiell förståelse.

Kontakt & ansökan

För mer information kontakta gärna

Petra Johnsson, 070 990 08 88 | pj@findexecutives.se eller

Suzanne Falk, 070 594 10 36 | suzanne.falk@findexecutives.se.

Välkommen med din ansökan senast 14/8.