top of page
pexels-samuel-wölfl-1427529.jpg

FÖRBUNDSCHEF

FÖRBUNDSCHEF

Söderåsens samordningsförbund Finsam är ett finansiellt samordningsförbund där fem parter ingår sedan januari 2015, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Skåne, Bjuvs och Åstorps kommun. Förbundet leds av en styrelse och som verkställande tjänsteman i samordningsförbundet finns en förbundschef.
 

Förbundets huvudinriktningar är att främja samverkan mellan parterna samt att finansiera individinsatser för enskilda individer som är i behov av samordnade rehabiliteringsinsatser med målsättningen att uppnå egen försörjning och bättre livskvalitet. Söderåsens samordningsförbund erbjuder en gemensam arena för samverkan mellan Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, Region Skåne, Bjuvs kommun och Åstorps kommun, där parterna kan verka tillsammans och ta ett gemensamt ansvar utifrån individuella behov och lokala förutsättningar.

 

Förbundschef

Som förbundschef blir ditt uppdrag att leda, utveckla och driva verksamheten på uppdrag av styrelsen och i rollen som förbundschef förväntas du även fungera som processutvecklare i samordningsförbundet. Du ansvarar för att utveckla verksamheten och får en stor möjlighet att påverka genom att säkerställa vilka behov och målgrupper som bedöms vara i störst behov av samordnande rehabiliteringsinsatser. Du ansvarar för budgetarbete, ekonomi och den dagliga och långsiktiga planeringen.

 

Din uppgift blir även att vara uppdaterad kring omvärld, nätverkande, ansvarig för uppföljning och utvärdering av förbundets insatser. Du samarbetar med parterna i de olika organisationerna och företräder samordningsförbundet internt och externt.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av att utveckla och driva förändringsprocesser med stort eget ansvar. Du har tidigare erfarenhet av att leda och utveckla samverkan med genomslagskraft och får omgivningen att följa dig. Du har tidigare erfarenhet från politiskt styrda organisationer med inriktning arbetsmarknad eller närliggande område med fokus på att få personer i arbetsför ålder att närma sig arbetsmarknaden.

 

Vi ser gärna att du har erfarenhet som chef/ledare eller projekt och samordningsansvarig och har du arbetat i en roll på uppdrag av en styrelse är det meriterande.

 

Utmärkande för dig som person är ditt utvecklingsdriv, tålmodighet och en vilja att göra skillnad och utveckla individer. Du har en god kommunikativ förmåga och är duktig på att lyssna och din förmåga att verkställa beslut skapar goda resultat. I rollen som förbundschef blir du anställd av Åstorps kommun.

Kontakt & ansökan

För mer information kontakta gärna

Petra Johnsson, 070 990 08 88 | pj@findexecutives.se eller

Suzanne Falk, 070 594 10 36 | suzanne.falk@findexecutives.se.

Välkommen med din ansökan!

bottom of page