top of page
Kontor Landskrona rekrytering av FXL findexecutives

FÖRVALTNINGSCHEF

Landskrona Stad

FÖRVALTNINGSCHEF

Landskrona är på frammarsch på många plan. Nya områden med havsnära boende växer fram och allt fler företag väljer att etablera sig just här. Läget mitt i Öresundsregionen med närhet till bad och stad, natur och kultur lockar allt fler till inflyttning, etablering och besök. 
 

I Landskrona Stad med drygt 3300 medarbetare arbetar vi efter vår värdegrund BRA, där B står för bemötande, R för resultat och A för ansvar. Vår värdegrund ska genomsyra all vår verksamhet och vi ska vara en arbetsplats där du känner arbetsglädje och stolthet. Här finns utrymme för dig med mod och handlingskraft och du får möjlighet att utvecklas. 

 

Förvaltningschef som vill vara med att påverka utvecklingen i en av Skånes mest spännande städer?

Som förvaltningschef får du möjlighet att leda en verksamhet som har en central roll i stadens infrastruktur, service och drift. Du får personal och budgetansvar över förvaltningens 450 medarbetare och leder verksamheten genom tre avdelningschefer. Du får även en viktig roll i Stadsdirektörens ledningsgrupp och bidrar till utvecklingen av staden som helhet.

Uppdraget

Som förvaltningschef inom teknik och fritid blir ditt uppdrag att leda och utveckla verksamheten, medarbetare och skapa en kultur där samarbete, engagemang och ansvarstagande uppmuntras för att främja en positiv arbetsmiljö och leverera högkvalitativa tjänster. Du blir en viktig samarbetspartner för andra förvaltningar, organisationer och samarbete med externa samarbetspartners och.

Ledarskap

Ditt ledarskap bygger på en tydlig vision och strategi och din kommunikativa förmåga skapar en öppenhet och tydlighet för alla medarbetare. Du har en naturlig förmåga att bygga relationer och samarbetar effektivt för att uppnå gemensamma mål och driver utvecklingen av verksamheten framåt. Din framgångsfaktor, och röda tråd i dina tidigare uppdrag, är ditt ledarskap där du har fått andra att vilja följa dig. Du besitter mod, handlingskraft och kan fatta beslut.

 

Vi söker dig

Vi söker dig som brinner för ledarskap med dokumenterat goda resultat av att utveckla både verksamhet och medarbetare. Du har tidigare erfarenhet av att leda andra ledare, bygga en organisation och kultur som skapat högpresterande team. Dina värderingar genomsyras av viljan att ta ansvar, skapa goda resultat och du har ett bra bemötande mot din omgivning.

Kvalifikationer

Du har en lång erfarenhet av att leda verksamhet, organisation och du har genomfört förändringar som skapat goda resultat. Din erfarenhet har du skaffat dig inom offentlig sektor, antingen inom förvaltning, bolag eller inom privata sektorn med fördel från konsultföretag. Du har en god förståelse för verksamhetsområden inom VA, infrastruktur, samhällsfastigheter och anläggning.

Du har en relevant bakgrund och gärna högskoleexamen.

Kontakt & ansökan

Ansökan gör du via Landskrona stads hemsida; www.landskrona.se/jobb

Är du intresserad av att veta mer? Vänligen kontakta;

Petra Johnsson, 070 990 08 88 | pj@findexecutives.se

Övrigt

Arbetsgivarinformation: landskrona.se/jobbailandskronastad 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Landskrona stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-10 10 29.

En ansökan till Landskrona stad är en allmän handling och dina personuppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen. 

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp.

bottom of page